Bayan Arkadas BulBayan arkadas ilanlarıBayanlarla SohbetCiddi Bayan ArkadasŞehir Şehir Bayan Arkadas

Tanışma Arkadaşlık Siteleri

5 1 Oy Ver.
Bu Kullanıcıya Puan Ver

Tanışma Arkadaşlık Siteleri

Bedava Tanışma Arkadaşlık Siteleri Günümüzde internet üzerinden Arkadaşlık etmek artık eski dönemlere bakılırsa çok daha basit bir hale gelmiş durumdadır. selam ben Sıla Trabzon da yaşıyorum ben bir emlak ofisinde çalışıyorum bende artık evlenme zamanımın geldiyini düşünüyorum yaşım 32 akrep burcuyum ve bu konuda kendime güveniyorum ben sadık bir insanım kimseye zorluk cıkarmam ama bazı konularda kurallarım vardır ben aile söz konusu olursa ben cıldırıyorum ama ailem çok düşkünümdür ben durrmadan.

Tanışma Arkadaşlık Siteleri, Bedava Tanışma Arkadaşlık Siteleri, Gerçek ve Kaliteli İnsanlardan Ücretsiz Olarak Arkadaşlık Etme Şansı, Bedava Arkadaşlık Tanışma Siteleri
Tanışma Arkadaşlık Siteleri, Bedava Tanışma Arkadaşlık Siteleri, Gerçek ve Kaliteli İnsanlardan Ücretsiz Olarak Arkadaşlık Etme Şansı, Bedava Arkadaşlık Tanışma Siteleri

Bedava Tanışma Arkadaşlık Siteleri

 

Bedava Tanışma Arkadaşlık Siteleri Günümüzde internet üzerinden Arkadaşlık etmek artık eski dönemlere bakılırsa çok daha basit bir hale gelmiş durumdadır. Güçlü alt yapılar sayesinde ve herhangi bir kesinti yahut takılma problemi olmadan sesli ya da kameralı ve yazışarak yapılan sohbetler çerçevesinde bir oldukça insan aradığı aşkı ve dostu ister kendi şehrinde veya farklı şekillerde bulabilmektedir.

 

Tabii bu konuda birçok farklı Tanışma siteleri bunu ücretli hale getirdiğinden bu konum insanlar için daha sorunlu bir hale dönüştü. İlk başlangıçta siteye girildiği vakit düzgüsel bir halde Arkadaşlık etme imkânı verirken, arkasından belli başlı bir takım site içerisindeki fonksiyonları kullanmak için ücret talep etmektedir. Bu da kişinin keyfini kaçırmakta ve tanıştığı farklı insanlarla gerçekleştirmeyi arzu ettiği sohbete devam ettirememektedir. Sadece bu kaliteli site içinde güçlü bir altyapıyla ister masaüstü istenirse de mobil çatısı altında kullanışlı bir ara yüzü yardımıyla herhangi bir ücret ödemeden Arkadaşlık yapma imkânı sunulmaktadır.

 

Bu konuda bedava Arkadaşlık söyleşi siteleri sayesinde site bünyesindeki farklı odalara giriş sağlayarak doğrudan herhangi bir nick ile bağlantı kurulabilirken bununla birlikte isteğe bağlı olarak kayıt olmak suretiyle de değişik odalarda derhal muhabbet etmeye başlanabilir.

 

Gerçek ve Kaliteli İnsanlardan Ücretsiz Olarak Arkadaşlık Etme Şansı

 

Gerçek ve Kaliteli İnsanlardan Ücretsiz Olarak Arkadaşlık Etme Şansı Parasız Tanışma Arkadaşlık Siteleri Güvenli bir hizmet çatısı altında gerçek ve kaliteli insanlar ile sitenin farklı odalarında değişik insanlarla söyleşi etme imkânı bulunabilir. Üstelik genel bir ortam içerisinde tüm insanlarla aynı anda mükemmel bir eğlenceye girerek söyleşi ederken özel olarak birebir şekilde gene Arkadaşlık etme şansı bulunabilmektedir.

 

Hiçbir bağlantı problemi ile karşı karşıya kalmadan evden veya iş yerlerinde ya da dışarıda herhangi bir noktadan cep telefonu üzerinden de mobil kapsamında ücretsiz bir halde giriş sağlanabilir ve hepimiz aradığı dostu ya da aşkı burada olabilir. Bunun sebebi ise artık günümüzde böylesi kaliteli siteler kapsamında meydana getirilen sohbetler neticesinde, durum daha fazla ilerlemekte ve gerçek hayatta da tanışma durumu söz konusu olabilmektedir. Hatta denebilir ki bugüne dek birçok insan site bünyesinde kendi şehrinden ya da farklı şekillerde aradıkları dostu ve aşkı bularak onlarla gerçek hayatta da tanışma şansını elde edebilmiş durumdadır.

Bedava Arkadaşlık Tanışma Siteleri

 

Bedava Arkadaşlık Tanışma Siteleri İle Farklı İnsanlarla Tanışma Şansı herhangi bir ücret ödemeden direkt siteye bağlanarak birçok değişik odaya giriş yapmak suretiyle, değişik karakter yapılarına haiz insanlarla Arkadaşlık etme şansı elde edebilir. Üstelik İlerleyen zamanlarda herhangi bir ücret alınmayacağına dair site bünyesinde güvence sunulmaktadır. Ayrıca farklı alternatifler kapsamında değişik uygulamalar aracılığı ile indirerek de gene birbirinden güzel sohbetler içine giriş yapma şansı elde edilebilir. Özellikle seviyeli bir sohbetin bulunmuş olduğu ve kaliteli insanların yer aldığı site bünyesinde bir oldukça değişik oda bulunmuş olduğundan dolayı, birebir olarak değişik insanlarla söyleşi edilebilir ve bir tek kalındığı dönemlerde harika bir vakit geçirme şansı elde edilebilir.

 

Yeni insanlar ile tanışmak, onların bulunmuş olduğu yerlerdeki kültürü öğrenmek ve akla gelebilecek bir oldukça değişik söyleşi konusunu da açarak süren iyi mi geçtiği anlaşılmayacak bir şekilde seviyeli ve kültürlü bir Arkadaşlık etme şansı herhangi bir ücret ödemeden parasız, kaliteli site bünyesinde bulunabilir.

 

Türkiye’nin En iyi Sohbetler Sitesi Arasında yer edinen Heyt.Net gece gündüz demeden 7-24 söyleşi imkanlarıyla siz eş dostlarımızın hizmetinde..

 

 

 

Anımsamak Kuşları
Anımsamak Kuşları


I

çatıların üzerinde yürürdü serçeler
kanatlarından günışığı dökülürdü
ciğerleri sökülür gibi öksürürdü
yokuşa vurdukça erkenci işçiler

ekmeğinin yanına güneşi koyup
usulca bakkaldan çıkan çocuk
bir çift kanat açardı köşede
ben dönerdim geceyarılarından
üstüm başım çatışma içinde

sardunyaların arasında pencerede
sen taze bir badem gibi dururdun
beni her sabah böyle vururdun
çekip gözlerine mahmur bulutu

günaydın derken salt dudaktın
biri seni mutlaka öpüyordu
bana mı öyle geliyordu
sen mi çok ufaktın

saçlarında miniminnacık papatya
ardında çiçek bahçesi
ayıp bir söz gibi yürürdün
gözlerimi alıp götürürdün
körleme kalırdım

gidişini görüp de dönüşünü beklememek olur mu
beklerdim tahtaya gömülen çiviler gibi
bluzunun altında kanatlanan çifte kumruyu
biraz köylü biraz burjuva
sanırım kalçalarından almıştı
o felaket huyu

II

kimdin neydin neciydin
benim fikrim yoktu
senin yaşın ve korkun
kimi vakit konuğu olurdun
duvar diplerinde kalleş
ölümlerin kokladığı evimin

tomurcukları patlayan bir dal gibi gülerdin
kahve içtiğimiz fincana
pencereye kilime duvara
tabakta dilimlenmiş elmaya
çın çın mavi saçılırdı
en olmadık yerde eteğin açılırdı
aklım karışırdı

ne mümkündü görmemek hissetmemek
incecik parmaklarında aşkla tüterdi
değer değmez dudaklarına
bütün sigaralar erkekti

III

sen hep oralardaydın küçük hoş görüntülerinle
ben yüzümü rüzgara verirdim
saçımın her telini uzak mavilere götüren
denize dönerdim sonra
sırtında dalgalar yürüten

terim soğurdu
bir köpek namlu ensekökümde dururdu
işkence şuradaydı cezaevi burada
yürürlerdi benimle yürüsem
uzansam yatarlardı yanıma
onlar benim gölgelerimdi
bir önüme düşerlerdi
bir ardıma

IV

kapandı üstüme geceyarıları
polisler sürüklüyordu beni
kent boydanboya susuyordu
bulvarda bir ağaç
gürültüyle kusuyordu

kapandı üstüme geceyarıları
sen yoktun
okul arkadaşlarımın adını
telefon numaralarını sinema kapılarını
öptüğüm ilk kız gibi
içtiğim ilk sigara ilk içki
çıktığım ilk afiş gecesi gibi aklımda tuttum
bir senin adını
adını unuttum

anımsamak kuşları

bıçak uçmaları

 
 
                                                      Nevzat Çelik
Abone ol
Bildir
guest
4 Yorum
Yeni Mesajlar
Eski Mesajlar En Çok Oy
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm Mesajları Görüntüle
Ugurkonya05068475837

Selam konyadan bekarım 29 yasım 172 boyum 68 kilom esmerim ciddi tanısmak isteyen bayanlar arasın 0506,847,58,37 watsap var

burak 5449385123

ben burak bayan arkdas ariyorum uzunboylu sportif atletik biriyim 544 9385123 neoluryaaaa

Tekin

Hollandadan slm ciddi iseniz tanisip yuva kuralimi saygilar size nasil ulasabilirim Acaba lutfen cevap

Mert Emre 0 5 4 6 5 7 8 1 8 2 2

Anadolu yakasından olgun bekar çok uzun boylu bir erkeğim konuşmak isteyen her yaştan kızlar arayabilir asla pişman olmazsınız numaram özele açıktır 0546 578 18 22

4
0
Mesaj Göndermek İstermisin ? x