21 thoughts on “BAYAN ARIYORUM

  • Kasım 7, 2020 tarihinde, saat 8:03 pm
    Permalink

    sadece okusun lütfen İstanbul-Anadolu yakası 195Boy 87 kğ elagöz bekar erkegim yaş-boy takıntım YOKTUR takıntıları olmayan arıyorum arayın şartlarınızı konuşalım güvenirseniz görüşürüz ASLA PİŞMAN olmazsınız 05465781822 öZELE AÇIKTIR evliler aramasın skypye ve mailim mertemrekaptan1907@hotmail.com

    Yanıtla
  • Kasım 9, 2020 tarihinde, saat 4:52 am
    Permalink

    sadece okusun lütfen İstanbul-Anadolu yakası 195Boy 87 kğ elagöz bekar erkegim yaş-boy takıntım YOKTUR takıntıları olmayan arıyorum arayın şartlarınızı konuşalım güvenirseniz görüşürüz ASLA PİŞMAN olmazsınız 05465781822 öZELE AÇIKTIR evliler aramasın skypye ve mailim mertemrekaptan1907@hotmail.com

    Yanıtla
  • Kasım 13, 2020 tarihinde, saat 4:37 am
    Permalink

    Ben Pakize 24 yaşındayım ciddi beylerle tanışmak istiyorum

    Yanıtla
  • Kasım 13, 2020 tarihinde, saat 4:31 pm
    Permalink

    Film izlemeyi sevıyorum adıım hacer istanbulda yaşıyorum. Aşk evliliği arıyorum

    Yanıtla
    • Kasım 16, 2020 tarihinde, saat 10:18 am
      Permalink

      Merhaba sizi tanımak isterim 05313409032 bana ulaşırsınız sevinirim

      Yanıtla
  • Kasım 14, 2020 tarihinde, saat 5:44 am
    Permalink

    Ben Gül Osmaniyeden 34 yaşındayım Ciddi Evlilik ııcın buradayım.

    Yanıtla
  • Kasım 14, 2020 tarihinde, saat 2:19 pm
    Permalink

    Ben Senem Akkurt izmirden ciddi beylerle tanışmak istiyorum

    Yanıtla
  • Kasım 14, 2020 tarihinde, saat 5:24 pm
    Permalink

    Ben Aysegul Aldinc Fransadan Bay arkadaş arıyorum

    Yanıtla
  • Kasım 14, 2020 tarihinde, saat 7:51 pm
    Permalink

    sadece kızlar okusun lütfen İstanbul-Anadolu yakası 195Boy 87 kğ elagöz bekar olgun erkegim yaş-boy takıntım YOKTUR takıntıları olmayan kız arıyorum arayın şartlarınızı konuşalım güvenirseniz görüşürüz ASLA PİŞMAN olmazsınız 05465781822 öZELE AÇIKTIR evliler aramasın skypye ve mailim mertemrekaptan1907@hotmail.com

    Yanıtla
  • Kasım 14, 2020 tarihinde, saat 10:44 pm
    Permalink

    Ben Fadime Demirci Antalyadan Bay Arkadaş arıııyorum

    Yanıtla
  • Kasım 15, 2020 tarihinde, saat 12:30 am
    Permalink

    Ben Sıla şeref Sivastan bay arkadaş arıyorum

    Yanıtla
  • Kasım 15, 2020 tarihinde, saat 9:25 am
    Permalink

    Ben berrak akkoyun istanbuldan bay arkadaş arıyorum

    Yanıtla
  • Kasım 15, 2020 tarihinde, saat 5:16 pm
    Permalink

    Ciddi Birini arıyorum baylar mesaj atsın uygun gorduklerıme donus yapacam

    Yanıtla
    • Kasım 16, 2020 tarihinde, saat 10:16 am
      Permalink

      Selam ben Tekirdağ çorluda yanlış yaşıyorum niyetim evlilik ve sıcak bir yuva eğer sizede uygunsa sizi tanımak isterim 05313409032

      Yanıtla
  • Kasım 15, 2020 tarihinde, saat 7:54 pm
    Permalink

    Hemen kahvaltımı yapmaya gidiyorum, daha sonra kahvaltımı diğer haberleri okumak için tekrar gelip. Malinda Toddy Shult

    Yanıtla
  • Kasım 16, 2020 tarihinde, saat 4:51 am
    Permalink

    Bu gönderiyi beğendim, gönderdiğiniz için teşekkürler

    Yanıtla
  • Kasım 16, 2020 tarihinde, saat 12:24 pm
    Permalink

    Ben Fatma Gül Peri 34 yaşındayım. Bay Taliplerimi arıyorum.

    Yanıtla
  • Kasım 16, 2020 tarihinde, saat 7:14 pm
    Permalink

    sadece okusun lütfen İstanbul-Anadolu yakası 195Boy 87 kğ elagöz bekar erkegim yaş-boy takıntım YOKTUR takıntıları olmayan arıyorum arayın şartlarınızı konuşalım güvenirseniz görüşürüz ASLA PİŞMAN olmazsınız 05465781822 öZELE AÇIKTIR evliler aramasın skypye ve mailim mertemrekaptan1907@hotmail.com

    Yanıtla
  • Kasım 18, 2020 tarihinde, saat 12:25 pm
    Permalink

    Ben Yaren Gaziantpden 28 yasındayım bekarım

    Yanıtla
  • Kasım 25, 2020 tarihinde, saat 8:51 am
    Permalink

    Ben Nagehan Sivastan öğretmenım. kova burcuyum ciddi bir bey arıyorum

    Yanıtla
  • Kasım 25, 2020 tarihinde, saat 2:32 pm
    Permalink

    sadece kızlar lütfen İstanbul-Anadolu yakası 195Boy 88 kğ elagöz olgun bekar erkegim yaş-boy takıntım YOKTUR takıntıları olmayan cesareti olan ÇITIPITI tercihen zayıf kız arıyorum arayın şartlarınızı konuşalım güvenirseniz görüşürüz ASLA PİŞMAN olmazsınız 05465781822 özele açıktır skypyem ve mailim [uzunefekaptan1907–] mertemrekaptan1907@hotmail.com yurtdışı kişiler zahmet etmesin

    Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir