Konyadayım Taliplerimi bekliyorum

Selam ben Bensu yasım 32 hic evlenmedim. Bir fabrikada calısıyorum. amacım evlenmek ve gerçekten evlenmek isteyen biriyle evlilik düşünüyorum bu yolda benimle tanışmak ve gerçekten evlenmek istiyorum diyen beylerle konuşmak isterim.

Konya da yaşıyorum evlendikten sonra nerede yaşayacağıma karar vermedim ama yinede Türkiye’nin her yerinden evlenme amacıyla gelen kişilerle de konuşabilirim. Lütfen bekar ve daha önce evlenmemiş kişiler ulaşsın.

 

BAYAN, BAYAN ARKADAŞ ARA BUL, BEDAVA ARKADAŞLIK SİTESİ BEDAVA MESAJ, SEVİYELİ ARKADAŞ SİTELERİ İstanbul arkadaş, İstanbul arkadaş,

BAYAN, BAYAN ARKADAŞ ARA BUL, BEDAVA ARKADAŞLIK SİTESİ BEDAVA MESAJ, SEVİYELİ ARKADAŞ SİTELERİ
İstanbul arkadaş,
İstanbul arkadaş,
İstanbul Bayan arkadaş,
İstanbul Bayan arkadaş,

26 thoughts on “Konyadayım Taliplerimi bekliyorum

  • Ağustos 16, 2018 tarihinde, saat 11:57 pm
    Permalink

    evlilik icin ciddiyseniz sizin ile ciddi olarak görküşmek ve mutlu bir aile kurmak isterim. Sende benim gibi düşünüyorsan Ben hazırım
    Wnatsapp numaram : 0505 213 1012

    Yanıtla
  • Ağustos 18, 2018 tarihinde, saat 11:32 am
    Permalink

    Selam seninle gerçekten tanışmak ve bir yola kanat çırpmak istiyorum eyer sende istersen msj cevap verirmisin

    Yanıtla
  • Haziran 19, 2020 tarihinde, saat 11:51 pm
    Permalink

    İstanbul-Anadolu yakası 195Boy 88 kğ elagöz olgun bekar erkegim yaş-boy takıntım YOKTUR takıntıları olmayan MADDİ destek olabilecegim Ve ASLA CİNSEL ilişki olmadan bazı şeyler yaşayacak cesareti olan ÇITIPITI tercihen zayıf kız arıyorum arayın şartlarınızı konuşalım güvenirseniz görüşürüz ASLA PİŞMAN olmazsınız 05436381524 özele açıktır

    Yanıtla
  • Eylül 14, 2020 tarihinde, saat 1:00 am
    Permalink

    Ben konyadan Sibel Buradan tanıstım evlendım. Sadece Teşşekur etmek ıcın yazıyorum. Teşşekur ederım adminler.

    Yanıtla
  • Eylül 14, 2020 tarihinde, saat 7:46 pm
    Permalink

    Ben ezgi konya da yaşıyorum. Tanışmak ısteyenler yorum atsınlar bu mesaja

    Yanıtla
    • Eylül 18, 2020 tarihinde, saat 4:43 am
      Permalink

      İstanbul-Anadolu yakası 195Boy 88 kğ elagöz olgun bekar erkegim yaş-boy takıntım YOKTUR takıntıları olmayan tercihen zayıf kız arıyorum arayın şartlarınızı konuşalım güvenirseniz görüşürüz ASLA PİŞMAN olmazsınız 05465781822 özele açıktır skypyem ve mailim mertemrekaptan1907@hotmail.com

      Yanıtla
  • Eylül 15, 2020 tarihinde, saat 11:48 am
    Permalink

    Ben Serap Konya Kulu yaşıyorum evlenıp ayrıldım ciddi talıplerimi burdan beklıyorum.

    Yanıtla
  • Eylül 15, 2020 tarihinde, saat 9:27 pm
    Permalink

    Evet 52 yasındayım hayırlısı olsun 05424789255

    Yanıtla
  • Eylül 16, 2020 tarihinde, saat 12:06 am
    Permalink

    Ben Ebru Antalyada Muhasebecıyıım. Evlenmek ısteyenler lutfen tantıcı mesaj yazsın. ben dönecegım onlara

    Yanıtla
    • Eylül 18, 2020 tarihinde, saat 4:41 am
      Permalink

      İstanbul-Anadolu yakası 195Boy 88 kğ elagöz olgun bekar erkegim yaş-boy takıntım YOKTUR takıntıları olmayan tercihen zayıf kız arıyorum arayın şartlarınızı konuşalım güvenirseniz görüşürüz ASLA PİŞMAN olmazsınız 05465781822 özele açıktır skypyem ve mailim mertemrekaptan1907@hotmail.com

      Yanıtla
  • Eylül 16, 2020 tarihinde, saat 3:50 pm
    Permalink

    Ben Konyadan Nesrin herkese Selamlar Niyeti ciddi olan 40-50 Yaş arası beyler kendılerını tanıtsınlar

    Yanıtla
    • Eylül 18, 2020 tarihinde, saat 4:43 am
      Permalink

      İstanbul-Anadolu yakası 195Boy 88 kğ elagöz olgun bekar erkegim yaş-boy takıntım YOKTUR takıntıları olmayan tercihen zayıf kız arıyorum arayın şartlarınızı konuşalım güvenirseniz görüşürüz ASLA PİŞMAN olmazsınız 05465781822 özele açıktır skypyem ve mailim mertemrekaptan1907@hotmail.com

      Yanıtla
  • Eylül 17, 2020 tarihinde, saat 12:36 am
    Permalink

    Ben Konya Seydisehir den Demet Tanışmak İsteyenler Yoruma Yazsınlar.

    Yanıtla
    • Eylül 18, 2020 tarihinde, saat 4:42 am
      Permalink

      İstanbul-Anadolu yakası 195Boy 88 kğ elagöz olgun bekar erkegim yaş-boy takıntım YOKTUR takıntıları olmayan tercihen zayıf kız arıyorum arayın şartlarınızı konuşalım güvenirseniz görüşürüz ASLA PİŞMAN olmazsınız 05465781822 özele açıktır skypyem ve mailim mertemrekaptan1907@hotmail.com

      Yanıtla
  • Eylül 18, 2020 tarihinde, saat 2:37 am
    Permalink

    Ben Damla Konya da Yaşıyorum. Kamu da memurum ciddi olan arkadaşlar yazsınlar

    Yanıtla
  • Eylül 18, 2020 tarihinde, saat 4:00 pm
    Permalink

    Ben Yasemin Gonyalıyık Pide severik Ciddi arkadaşlari Beklerik

    Yanıtla
  • Eylül 19, 2020 tarihinde, saat 3:29 am
    Permalink

    Ben Tenzile Konyalıyım Guzelım Gencim Ciddi olanlar yazsınlar

    Yanıtla
  • Eylül 19, 2020 tarihinde, saat 6:33 pm
    Permalink

    Ben Chatteyım Arkadaşlar 22 yasındayım universıte okuyorum. Pandemiden dolayı da pek giremıyorum

    Yanıtla
  • Eylül 20, 2020 tarihinde, saat 4:55 am
    Permalink

    Ben Sibel Sohbetteyım sımdı sohbete gelenlerle sohbet ederız arkadaşlar

    Yanıtla
  • Eylül 20, 2020 tarihinde, saat 9:24 pm
    Permalink

    Ben alara konyadan 33 yasındayım ciddi beyler yazabılırler

    Yanıtla
  • Ekim 6, 2020 tarihinde, saat 2:52 pm
    Permalink

    Ben Dilan ciddi arkadaşlar yazsınlar

    Yanıtla
  • Ekim 12, 2020 tarihinde, saat 11:05 pm
    Permalink

    Ben Tugba Konyalıyım ciddi olanlar yazsınlar

    Yanıtla
  • Kasım 4, 2020 tarihinde, saat 1:18 am
    Permalink

    Ben Ayyüce Balık burcuyum. Fenerbahçeliyim

    Yanıtla
  • Kasım 16, 2020 tarihinde, saat 5:56 pm
    Permalink

    Ben ecenaz kova burcuyum yaşamayı ve hayatı sevıyorum ciddi olanlar yazsınlar

    Yanıtla
  • Kasım 18, 2020 tarihinde, saat 9:23 am
    Permalink

    Ben Yasemın Antalyadan selamlar herkese

    Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir