Ben Söngül Bay arkadaş arıyorum

ben songül kayseri den ev kızıyım. Hiç evlenmedim. 28 yaşındayım.
Sizlerle tanışmak istiyorum . siteye   tam olarak nerelisin nelerden hoşlanırsın biraz sohbet bir birimizi iyice tanımamıza yardımcı olacaktır 
diye düşünüyorum sana fotoğraf göndericem eğer müsait olur isen bana mesaj bırak konuşalım ben her gece sitedeyim kız arkadaşımla beraber burada oluyoruz oda yalnız benim gibi biraz beraber dışarıya kaçamak yapmak istiyoruz güzel bir tatil ikimize iyi gelecek ama tek kız başımıza olmaz dimi bana dönüş yaparsan sevinirim…

bayan arkadas sitesi, e evlilik, evlilik sitesi, dul bayan numaraları, kayseri bayan arkadas bul

 

 

burç

Terazi

Tercih Edilen Dil

Türkçe

İlişki durumu

Bekarım

Ben Söngül Bay arkadaş arıyorum 1

 

bayan arkadas sitesi, e evlilik, evlilik sitesi, dul bayan numaraları, kayseri bayan arkadas bul

14 thoughts on “Ben Söngül Bay arkadaş arıyorum

  • Aralık 7, 2020 tarihinde, saat 7:32 pm
    Permalink

    sadece KIZLAR okusun lütfen İstanbul-Anadolu yakası 195Boy 88 kğ elagöz olgun bekar erkegim yaş-boy takıntım YOKTUR takıntıları olmayan olgun uzun boylu erkekle konuşmak isteyen tercihen ÇITIPITI zayıf kız arıyorum arayın şartlarınızı konuşalım güvenirseniz görüşürüz ısrarcı biri degilim ASLA PİŞMAN olmazsınız 05465781822 özele açıktır mail ve skypyem mertemrekaptan1907@hotmail.com

    Yanıtla
  • Aralık 7, 2020 tarihinde, saat 2:41 pm
    Permalink

    Kazikli sogül çok güzelsin telefon numaram 49015778595653 ara beni Almanya vatandaşıyım şimdi Türkiye deyim ve Türk vatandaşıyım çifte vatandaşım aylığım çifte maaş alıyorum aylığım çok yüksek seninle yuva kuralım seninle aynı yatakta yatmak istiyorum çidiyim sende çidisen ara beni

    Yanıtla
  • Aralık 1, 2020 tarihinde, saat 1:12 pm
    Permalink

    Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın sifirbeşyuz otuzbir altiyuzyetmiş bir sifirdurt yirmi dokuz 05316710429

    Yanıtla
  • Aralık 1, 2020 tarihinde, saat 11:54 am
    Permalink

    Merhaba ben fatih kayseride yaşıyorum sizi gördüm beğendim niyetim tabiki ciddi bir ilişki yaşamak sevmek sevilmek sevgi ve saygı ile bunu devam ettirmek ve birlikte arkadaş olmak istiyorum beşyüz kırkbir beşyüz on iki yirmi iki on üç numaram ozerfatih10@gmail.com ulaş bana lütfen

    Yanıtla
  • Ekim 17, 2020 tarihinde, saat 9:29 am
    Permalink

    İstanbul-Anadolu yakası 195Boy 88 kğ elagöz olgun bekar erkegim yaş-boy takıntım YOKTUR takıntıları olmayan cesareti olan ÇITIPITI tercihen zayıf kız arıyorum arayın şartlarınızı konuşalım güvenirseniz görüşürüz ASLA PİŞMAN olmazsınız 05465781822 özele açıktır skypyem ve mailim [uzunefekaptan1907–] mertemrekaptan1907@hotmail.com

    Yanıtla
  • Haziran 10, 2020 tarihinde, saat 12:40 pm
    Permalink

    selam arkadaslar bu tarz paylasımlara inanmayın…

    Yanıtla
  • Mayıs 27, 2020 tarihinde, saat 12:19 pm
    Permalink

    slm songül hanım ben ist.dan yaş 48 tanışmak sohbet etrmek isterdim

    Yanıtla
    • Mayıs 28, 2020 tarihinde, saat 5:29 pm
      Permalink

      Merhabalar ben ISOCAN

      Yanıtla
  • Mayıs 24, 2020 tarihinde, saat 4:41 pm
    Permalink

    Salam Songul hanım.Azeriyim 28 yaşımda türk hanımla evlilik yapmak istiyorum. Uyğunsa vatsapa yaza bilirsin
    +994 55 6117446

    Yanıtla
    • Haziran 22, 2020 tarihinde, saat 7:46 am
      Permalink

      selam iyi gunler songul hanim nasilsiniz ciddiseniz facebook tan lordraider ateş arattir konuşup tanişalim

      Yanıtla
  • Mayıs 24, 2020 tarihinde, saat 3:35 pm
    Permalink

    Merhaba hemşerim mümkünse tanışalım görüşelim 05424438872 arayın görüşelim yada çaldırın ben seni ararım

    Yanıtla
  • Ağustos 17, 2018 tarihinde, saat 12:00 am
    Permalink

    Ciddiyseniz sizin ile tanışmaya hazırım , Yalnız yaşıyorum , ve Seni tanımak ve mutluluk için güzel bir dostluk başlatabiliriz ne derin ?
    Tanışmaya hazırım
    Whatbapp : 05052131012

    Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir